Amb la Kärcher, deixa-ho tot com una patena!

posted in: Eines, Llar | 0

Pel cotxe, la moto, la terrassa, el balcó, els mobles d’exterior, murs, qualsevol part de fora de casa o del teu comerç… Vols deixar-ho tot com una patena? Doncs no dubtis que amb la Kärcher tens la meitat de la feina feta! Amb les pistoles d’alta pressió d’aquesta empresa alemanya pots ajustar la pressió de l’aigua i fer una neteja suau o a fons… tu tries! Et deixem aquí un vídeo de com funciona. I recorda que a Fem L’equip tenim grans ofertes aquesta temporada i que les tenim totes!

Sabeu que el Sr. Kärcher era un inventor? Es deia Alfred i va ser, juntament amb Robert Bosch, Gottlieb Daimler o el compte Zeppelin, personalitats de la regió alemanya de Wurttemberg que es van dedicar a inventar i a comercialitzar, a base de persistència i dedicació, les seves idees i invents. Les creacions d’aquests il·lustres personatges ara són conegudes a arreu del món.

Alfred Kärcher fue uno de los empresarios e inventores que tan prolíficamente ha generado la región alemana de Wurttemberg desde la era de la industrialización, como por ejemplo Robert Bosch, Gottlieb Daimler o el conde Zeppelin, destacando por el gran empeño y dedicación de que hizo gala para conseguir llevar a cabo sus ideas.

Al principi Kärcher es dedica al disseny d’aparells en el camp de la calefacció industrial, als anys 20 (forns industrials, calefaccions per a motors d’avions i cabines, etc…) i no és fins l’any 1950 que inventa la primera netejadora d’altra pressió d’aigua calenta europea. Val a dir que el sistema que el Sr. Kärcher va inventar per escalfar l’aigua, va ser tan innovador, que encara avui continua sent la base de tots els cremadors. Kärcher va morir 9 anys després i no va poder gaudir de l’èxit global de la seva invenció. La seva dona durant 30 anys i, els seus fills després, s’han encarregat de l’especialització de l’empresa en el camp de la neteja a pressió i de l’expansió de l’empresa, que avui ja té filials a més de 41 països.