Busques el millor calçat de seguretat?

posted in: Seguretat | 0

Per anar a treballar, s’ha d’anar còmode però, sobretot, segur. A Ferreteria l’Equip ho sabem i per això treballem amb els millors proveidors del mercat. Dins del catàleg de Bellota podeu trobar el calçat més adient per a cada feina, tot certificat segons la norma ISO i amb uns dissenys molt xulos que et faran oblidar que portes calçat de seguretat.

Si no estàs segur de quin és el calçat més adient per a la teva feina, passa per L’Equip i t’assessorarem. Aquí et deixem una descripció detallada de tots els models que t’ofereixen, mira quines són les característiques i tria la que més s’ajusti a les teves necessitats:

Classic: és una gamma funcional que es compon de diversos models per a cada tipus d’ús, certificats en categoria II, segons la norma UNE EN ISO 20345: 05. Botes i sabates amb puntera de seguretat metàl·lica, plantilla anti-perforació metàl·lica, forma extra-ampla, sola bidensitat PU + PU, plantilla interior extraïble conformada i folre interior transpirable.

Aigua: Botes de PVC amb puntera de seguretat d’acer i plantilla anti-perforació d’acer.

Nonmetal: Per als usuaris que busquen comoditat, flexibilitat i lleugeresa. Són productes certificats en categoria II, segons la norma UNE EN ISO 20345: 05. Botes i sabates amb puntera no metàl·lica, plantilla anti-perforació no metàl·lica, forma extra-ampla, sola bidensitat PU + PU, plantilla extraïble conformada, folre interior transpirable, collarí embuatat, reforç de PU sobre el tall, llengüeta encoixinada.

Trail: Sabates de seguretat moderns i molt còmodes, flexibles, lleugers i amb l’última generació de materials. Puntera de seguretat no metàl·lica, plantilla anti perforació no metàl·lica, sola doble densitat: Cautxú + EVA, el cautxú proporciona prestacions especials com ara resistència al lliscament, resistència als hidrocarburs i a altes temperatures, àrea de turmell reforçada, llengüeta encoixinada.

Click: Bota i sabata que ofereix un ajustament còmode, lleuger, flexible i amb amortiment. Puntera de seguretat no metàl·lica, plantilla anti-perforació no metàl·lica, sola de doble densitat de poliuretà, sistema d’ajust “Gla Clic”: fàcil, còmode i eficaç, àrea de turmell reforçada i llengüeta encoixinada.

Camu: Botes lleugeres i flexibles. Puntera de seguretat no metàl·lica, plantilla anti-perforació no metàl·lica, sola bidensitat: Sola injectada HRO. (Heat Resistant Outsole, Resistent durant 1 min al contacte d’una superfície a 300º), sistema V-Flex: Afavoreix la llibertat de moviments però aportant, al seu torn, suport a la zona del peu que més ho necessita, zona de turmell reforçada , llengüeta encoixinada.

Explore: Botes i sabates per a treballs exigents en exterior, en entorns secs i / o càlids. Sistema pro-ventà. Facilita la circulació de l’aire dins del calçat, refrigerant l’interior. Puntera de seguretat no metàl·lica, més lleugera, plantilla antiperforació no metàl·lica, més flexible, sola bidensitat: Sola injectada HRO (heat resistant Outsole resistent durant 1min al contacte amb una superfície a 300 º C), zona de turmell amb elements de protecció i llengüeta encoixinada per a millor l’ajust i la neteja, element de TPU en zona de taló per facilitar el descalçament.

Urban: Sabates i botes de caràcter tècnic per a ús interior o no agressius. Flexibles i lleugers. Són productes certificats en categoria II, segons la norma UNE EN ISO 20345: 05. Sola CAUTXÚ + EVA: Sola realitzada a partir de tecnologia puntera d’enganxat. CAUTXÚ: Proporciona especials prestacions en relació a: Resistència al lliscament, a hidrocarburs i a altes temperatures. EVA: proporciona confort i lleugeresa.

 

 
Si vols més informació, pots consultar el seu catàleg!