Embolica els entrepans i respecta el medi ambient

posted in: Cuina, Llar | 0

Encara fas servir paper d’alumini per embolicar els entrepans? Has vist els porta entrepans que tenim a la botiga? Són ajustables, plegables i, el més imporant, rentables i reutilitzables.

Els Boc’n’Roll s’adapten a tot tipus d’entrepans i també serveixen per embolicar la fruita o els snacks de mig matí. De fet, ells mateixos dieun que no emboliquen els entrepants, sino que els vesteixen! N’hi ha de dos tipus, amb butxaca i sense. Són multiusos, ideals per portar a l’escola o a la feina si fas una pausa a mig matí. I el que t’agradarà són els estampats. Tenen una gran gama de colors i de dissenys que faran que comencis aquest setembre amb un somriure als llavis.

“Reuse and Reenjoy” (tornar a fer servir i torna a gaudir-ne), sempre amb l’objectiu de reduir el consum de materials de gran impacte ambiental, com el paper d’alumini o les bosses de plàstic. Amb Boc’n’ Roll volem aconseguir que tots plegats fem un consum més intel·ligent. Segur que a partir d’ara, enlloc d’embolicar els entrepans, els vestiràs! 😉