Kärcher K3 per 99,95€

posted in: Eines, Llar, Ofertes | 0

Ja saps que a Fem l’Equip sempre apostem per les millors marques i, a més, també les oferim als millors preus. A la ferreteria tenim una oferta que no us podeu deixar escapar si el que necessiteu és una netejadora d’alta pressió. Amb la Kärcher K3 pots netejar totes les superfícies brutes que et puguis imaginar.

Vine a la ferreteria i te l’ensenyarem allà mateix. Ara, amb aquesta oferta et pots estalviar 50€! Fins a final d’existències, aquesta primavera et pots emportar aquest model de Karcher per només 99,95€ equipada amb una pistola amb sitema Quick Connect y 6 m de mànega amb la boquilla pulverizadora Vario Power (VPS) que permet regular la pressió de l’aigua de forma sencilla (entre 20 fins a 120 bars) ideal per a la neteja de la teva terrassa , piscina , bicicleta , cotxe….  I a més, porta un dipòsit de detergent fàcilment recarregable per a fer-lo servir amb la netejadora.

Com sempre Kärcher ofereix solucions professionals i ara, Fem l’Equip, us l’ofereix al millor preu. Una netejadora compacta, que es pot guardar en qualsevol racó i fàciment portable gràcies a les rodes i les anses que té incorporades. Vens i te l’ensenyem?