Prepareu les barbacoes i l’ECOBrasa!

posted in: Cuina, Llar | 0

A Fem l’Equip continuem apostant per les barbacoes i, des de fa molt de temps, som fans d’ECObrasa, el carbó de closca de coco que no fa flama i que cou a molta temperatura. És net, econòmic, l’embalatge és petit per guardar-lo a qualsevol lloc i és ecològic. Tens curiositat per saber com funciona?

 

 

Perque sabem que fer barbacoes a casa amb els amics o la familia són d’aquells moments per disfrutar, t’ho volem posar molt i molt fàcil. A Fem l’Equip tenim paquets de 10Kg disponibles i també tenim els encenedors especials que encara et facilitaran més la vida. Passa per la ferreteria, tenim tot el què necessites per equipar-te i triomfar molt fort amb la teva barbacoa.

 

Duel de barbacoes! #BarbacoaFemLequip

 

I com que ens encanten les barbacoes et proposem un repte! No, no et demanem que ens convidis a dinar (que estaria molt bé! 😉)… Volem que facis una foto durant la teva propera barbacoa i que la pugis a Instragram o ens la posis al nostre mur de Facebook fent servir l’etiqueta #BarbacoaFemLequip… la foto que aconsegueixi més likes el proper 30 de juny, guanyarà 10kg d’ECObrasa i un encenedor per a la barbacoa! Vinga va, t’apuntes?