Sabates de seguretat de Dunlop, noves EPI’s

posted in: Seguretat | 0

A Fem L’Equip ens agrada que aneu a treballar preparats i protegits, per això anem incorporant novetats constantment d’Equips de Protecció Individual (EPI’s). Aquesta setmana us presentem una de les darreres incorporacions: les de Dunlop S3 i S1P. Són sabates reforçades, resistents, transpirables, còmodes i estètiques. Vaja, tot el que es pot demanar a unes sabates per anar a treballar que compleixen amb totes les prestacions de seguretat que es necessiten.

Les Flying Arrow Negre-Vermell S3 amb la puntera reforçada de composite fabricades amb pell i mesh HRO, porten un folre tridimensional, resistent i transpirable i insercions anti abrassió. La plantilla que porten és antiperforació, lleugera, flexible i antimagnètica. A més, són antilliscants (la sola és de goma E.V.A), tant en terrenys llisos com rugosos, i resistents a la calor fins a 300º. Aquestes sabates compleixen amb tota la normativa de seguretat de la clase S3.

També tenim les Street Respone Black, classificades com a S1P segons la normativa. Per fora tenen les mateixes característiques que les anteriors, però aquestes tenen la sola en PU de doble densitat i, a banda de ser antilliscants, tenen propietats antiestàtica.

Si les voleu veure passeu per la ferreteria, us les ensenyarem i respondrem tots els vostres dubtes!