Sents els bolets com et criden?

posted in: Eines | 0

Si ja estem a la tardor, vol dir que ja és temporada de bolets! Ja tens el cistell i la navalla a punt? Si passes per Fem l’Equip t’ensenyarem tot el que tenim per a tu i els teus per a que pugueu disfrutar a la muntanya anant a caçar bolets. Les navalles Opinel que tenim són les millors que pots trobar. Per què? Doncs per que a banda de tenir les mateixes característiques d’una navalla normals (lleugera, plegable, d’acer inoxidable, amb doble full…) està adaptada per a caçar bolets i porta un raspallet al final del mànec, per treure la terra i netejar els bolets abans de posar-los al cistell.

Navalla per caçar bolets Opinel (Autor: Femlequip)

 

Aquestes navalles que es van començar a fabricar a França el 1890 i es caracteritzen per la seva qualitat i el seu disseny. L’acer inoxidable els hi proporciona la duresa i la força de tall necessàries i el mànec, de fusta, és diferent en funció de la funció de la navalla. El seu creador va ser Joseph Opinel.

Sabieu que aquestes navalles es poden veure al Victoria and Albert Museum i al MOMA de Nova York? El 1985 van ser reconegudes com a un dels millors objectes dissenyats del món i estan considerades com les navalles més boniques, útils i versàtils del món.